Ind-/udmeldelse af NSK Jolle

Kære sejler

På denne side kan du læse om vores nye tilmeldingssystem. Vi benytter Klubmodul, som vores nye hjemmeside med bl.a. tilmelding til vores hold og aktiviteter.

Du starter med at oprette en profil i vores system – hvorefter du får mulighed for at tilmelde og betale for at deltage på et af vores hold.

Ved tilmelding betaler du for den første sæson – og du vil hvert år i foråret blive bedt om at tage stilling til om du fortsat vil være medlem og dermed betale for endnu en sæson – eller om du vil meldes ud.

Når du så er klar til at oprette din profil og indmelde dig, bedes du gøre følgende:

Oprette en profil på forsiden af hjemmesiden – øverst til højre


Efterfølgende kan du gå direkte videre og tilmelde og betale for det hold, som du ønsker at deltage på – du klikker blot på menupunktet:

 

Når du tilmelder dig til dit hold/din aktivitet – så betaler du samtidig første rate – og efterfølgende vil systemet hvert år sende dig en mail forud for betaling for det kommende år. Du kan til enhver tid udmelde dig ved at ”skrive til os” eller klikke på dine tilmeldinger (se her under) og udmelde dig.

Hvis du har brug for at rette i dine profiloplysninger – så kan du redigere på blyanten i øverste højre hjørne – det er også her, du kan se alle dine tilmeldinger:

 

Har du spørgsmål eller kommentarer så tag endelig fat i os i bestyrelsen – du finder informationer i menupunktet ”Om os” – Bestyrelsen.

Vi har valgt Klubmodul, fordi der er over 2.000 andre foreninger, der dagligt benytter systemet til medlemsadministration, hjemmeside, regnskab og meget mere.