2020 27.04.2020  -  07.10.2020
Vejledning

Optimist (Optim)
Alder: 6-12 år
 
På dette hold sejler vi optimistjoller. Du må meget gerne medbringe din egen våddragt og hvis du ikke selv har en, kan du selvfølgelig låne en af os og redningsvesten skal vi nok sørge for. På holdet lærer man om konkrete teknikker, sejler kapsejlads og laver sjov, og spas. 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Feva/tera (Fe/Te)
Alder: 12-21 år
 
På dette hold sejler vi Feva- og Terajoller. Du må meget gerne medbringe din egen våddragt og hvis du ikke selv har en, kan du selvfølgelig låne en af os og redningsvesten skal vi nok sørge for. På holdet lærer man om konkrete teknikker, sejler kapsejlads og laver sjov, og spas.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Windsurfing (wind)
Alder: 12-99 år
 
På dette hold windsurfer vi. Du må meget gerne medbringe din egen våddragt og hvis du ikke selv har en, kan du selvfølgelig låne en af os og redningsvesten skal vi nok sørge for. Der er ikke tilknyttet nogen underviser til holdet, men vi er gode til at hjælpe, drøfte og lære hinanden nye teknikker.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Plads privat sejljolle (PPS)
På dette hold betaler du 1 gang årligt for at råde over en plads til din private sejljolle - du råder over pladsen hele året og betaler hvert år i april måned.
Tilmeld/Læs mere - (1)