Vil du udfordres fysisk eller udforske de danske kyststrækninger, er jollesejlads en fantastisk og billig måde at komme på vandet. Både hvis du vil sejle alene, med en ven eller familien.

Om jollesejlads

Sejljoller findes i mange forskellige størrelser og former, der passer til ethvert budget (fra én-mandsjoller til to-mandsjoller og katamaraner). Jollesejlads er for alle aldre og er god start på sejlerlivet.

Jollesejlads er for de aktive sejlsportens svar på golf og fitness: den fleksible motionsform, der passer perfekt til travle familier med børn og karriere.

Er jollesejlads noget for mig?

Er du til frisk luft og skumsprøjt, så er jollesejlads noget for dig. Du kan tage din venner og familie med om bord i en større jolle eller bare selv stikke til søs, og efterlade hverdagens udfordringer på land.

Du har måske i dine unge år sejlet jolle, og vil genopleve det sug du fik i maven, når jollen planede af sted over vandet.

Hvordan kan jeg prøve at sejle jolle?

Folk i alle aldre og forudsætninger kan sejle jolle og der er masser muligheder for at komme i gang. Du vil hurtigt opleve, at sejlads bliver mere end bare en sport.

Kontakt os for mere information - du finder kontakt til bestyrelsen i menupunktet ”Om os” - klik på bestyrelsen

Du kan tilmelde og betale her